Luna geboren op 29 september 2003 – overleden op 3 februari 2015

Herinneringen blijven zegt men…..ja dat is waar…..en die draag ik een warm hart toe. Luna mijn grote kindervriend. Geboren in hetzelfde jaar als dat mijn zoon Savvon geboren werd. Wat was dat een warm mooi jaar. Samen groot geworden!!

Elf mooie en bijzondere jaren hebben wij met jou mogen beleven. Dieven deed je graag, suikerbrood, boterhammen met chocopasta of hagelslag….. Wandelen in de bossen of al rennend achter de koeien aan……hetgeen maakte dat ik ook moest gaan rennen, ik niet blij, boer niet blij, al kwam je gelukkig wel snel na een roep van mij.

Afscheid nemen wil ik niet….dat doet zo’n verdriet!! En jij, jij wilde dat ook niet, dat was aan alles te merken. Je drukte je stevig tegen mij aan…..een zware en moeilijke beslissing…een lichaam dat op was, maar wat als je geest en je zieltje dat nog niet zijn en jij nog niet klaar bent om die reis te maken….de reis over de regenboogbrug. Maar meisje je kon niet meer staan, niet meer lopen en niet meer zitten……en toen werd het stil, en ik riep je naam, de tranen stroomde over mijn wangen……

 “Mijn maatje………de pijn is nog steeds voelbaar………”

 

© Copyright 2017- 2023 Myriam Arends.  

Alle rechten zijn voorbehouden aan de maker van deze website: La Torre Dell’Aquila.

Wij zijn lid van de Boxervrienden Nederland, Boxervereniging BK München te Duitsland, Vereniging voor Schnauzer Fokkers&Liefhebbers en de Nederlandse Schnauzer Club.