Django 19 december 1993 – *april 2001

Op 19 december 1993 werd jij geboren onder de naam Django van the Chinese Wrinkle, een Shar-Pei. De betekenis van je naam is stoer en knap en daar ben ik het volledig mee eens. Jij groeide uit tot een mooie prachtige hond met een geweldig en sterk karakter. Mijn knuffelbeer, die het kaas niet van zijn brood liet eten. Samen hebben wij een aantal shows gelopen, getraind en gefietst. Met mooie zeer goede resultaten in de trainingen.  In de ring liep je de sterren van de hemel met als kwalificaties:”uitmuntend”. Helaas door aanhoudende ontstekingen en nadat spoelen niet meer hielp, heb ik jou vanwege gezondheidsredenen laten castreren. 

 

 

Heel wat uren hebben wij doorgebracht in de Loonse en Drunense Duinen en het maakte ons niet uit wat voor een weer het was. Heerlijk vertoeven vonden wij dat.

Je eerste avontuur in de Loonse en Drunense Duinen en de eerste val van een heuveltje. Compleet ontdaan van hetgeen jouw was overkomen en ik kwam niet meer bij van het lachen. Of jij dat wel zo leuk vond daar kan men wel naar raden. Zeker als je naar de foto kijkt:”Vond dit niet leuk vrouwtje, echt niet”.

 

 

Je was de eerste hond die ik zelf had aangekocht en uiteraard had jij een stamboom. Zelf toen vond ik dat heel belangrijk en wilde ik weten waar jij vandaan kwam en wie jouw ouders waren. Je had een stamboom met bijlage 2. Honden met een bijlage stamboom komen niet in aanmerking voor het C.A.C.I.B.                                                                                                         

In april 2001 heb ik helaas afscheid van jou moeten nemen. 

 

 

© Copyright 2017- 2023 Myriam Arends.  

Alle rechten zijn voorbehouden aan de maker van deze website: La Torre Dell’Aquila.

Wij zijn lid van de Boxervrienden Nederland, Boxervereniging BK München te Duitsland, Vereniging voor Schnauzer Fokkers&Liefhebbers en de Nederlandse Schnauzer Club.