“Alle pups van Arya zijn gereserveerd”

Moeilijk te bereiken wegens de zorg van de moederhond en haar pups. 

Momenteel zijn wij moeilijk tot niet telefonisch en via de mail te bereiken. Uw mail en/of telefoon zal voorlopig niet beantwoord kunnen worden. Wij wensen onze aandacht momenteel namelijk geheel te wijden aan Arya en haar kroost. Uw mail zal worden beantwoord zodra wij weer in de gelegenheid daarvoor verkeren.

Dank voor uw begrip en blijf gezond.

Aanmeldformulier

Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met Boxerkennel: “La Torre Dell’Aquila”.
Bel  0031-(0)6-20720051 om een afspraak te maken of informatie te vragen. Als ik niet bereikbaar ben kunt u het beste de voicemail inspreken. Ik bel je dan zo spoedig mogelijk terug.

Je kunt ook een email sturen naar info@latorredellaquila.com of het contactformulier invullen. Desgewenst kun je op het contactformulier je telefoonnummer achterlaten.

Ben je serieus geïnteresseerd in een pup of in de combinatie van de ouderdieren, dan kun je je aanmelden en op de wachtlijst/geïnteresseerde lijst laten plaatsen.

Bij het plaatsen op een wachtlijst/geïnteresseerde lijst kunnen geen rechten en plichten aan worden ontleent voor het bekomen van een pup. Wij wensen namelijk eerst persoonlijk kennis te maken met een geïnteresseerde. Telefonisch wordt geen pup aan u toegekend. Hiernaast kunnen wij u ook niet garanderen dat u een pup bekomt daar dit van vele factoren afhankelijk is.

Zolang de pups bij mij als fokker verblijven blijf ik als fokker de eigenaar van de pups tot op het moment van de daadwerkelijke overdracht en het totstandkomen van een koopovereenkomst. Een definitieve koopovereenkomst komt pas tot stand: Bij het ophalen van de pup, het ondertekenen van de definitieve koopovereenkomst, het overschrijven/ondertekenen van het eigendomsbewijs en uiteraard na volledige betaling. (Wij werken niet met een betalingsregeling. Telefonisch wordt geen pup aan u toegekend).

© Copyright 2017- 2021 Myriam Arends.  

Alle rechten zijn voorbehouden aan de maker van deze website: La Torre Dell’Aquila.

Wij zijn lid van de Boxervrienden Nederland en de Boxervereniging BK München te Duitsland.