Aanmeldformulier

Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met: “La Torre Dell’Aquila, Boxer & Miniature Schnauzer kennel”.
Bel  0031-(0)6-20720051 om een afspraak te maken of informatie te vragen. Als ik niet bereikbaar ben kunt u het beste de voicemail inspreken. Ik bel je dan zo spoedig mogelijk terug.

Je kunt ook een e-mail sturen naar info@latorredellaquila.com of het contactformulier invullen. Desgewenst kun je op het contactformulier je telefoonnummer achterlaten.

  Ben je serieus geïnteresseerd in een pup of in de combinatie van de ouderdieren, dan kun je je aanmelden en op de wachtlijst/geïnteresseerde lijst laten plaatsen.  

  Bij het plaatsen op een wachtlijst/geïnteresseerde kunnen geen rechten en plichten aan worden ontleent voor het bekomen van een pup. Wij wensen namelijk eerst persoonlijk kennis te maken met een geïnteresseerde. Telefonisch wordt geen pup aan u toegekend.

  Zolang de pups bij mij als fokker verblijven blijf ik als fokker de eigenaar van de pups tot op het moment van de daadwerkelijke overdracht en het totstandkomen van een koopovereenkomst. Een definitieve koopovereenkomst komt pas tot stand: Bij het ophalen van de pup, het ondertekenen van de definitieve koopovereenkomst, het overschrijven van het eigendomsbewijs en uitaard na volledige betaling. (Wij werken niet met een betalingsregeling).

  Hiernaast behoudt ik mij ook het recht voor om te allen tijde de eerste keuze uit het nest te maken, of dat een pup onder bepaalde voorwaarde, show en/of fok verkocht gaat worden.  

   “Telefonisch wordt geen pup aan u toegekend”

  © Copyright 2017- 2023 Myriam Arends.  

  Alle rechten zijn voorbehouden aan de maker van deze website: La Torre Dell’Aquila.

  Wij zijn lid van de Boxervrienden Nederland, Boxervereniging BK München te Duitsland, Vereniging voor Schnauzer Fokkers&Liefhebbers en de Nederlandse Schnauzer Club.