Brienne La Torre Dell’Aquila

Onze dames worden onderzocht op hart, HD, ED en spondylose. Momenteel ben ik mij aan het verdiepen in meerdere onderzoeken zoals het DNA. Wat kan het DNA aantonen? Welke erfelijke aandoeningen zijn inmiddels te achterhalen. Dat wat te achterhalen is daar wordt de desbetreffende dame op getest.

Onze dames worden enkel en alleen ter dekking gegeven aan boxerreuen die een aantal gezondheidsonderzoeken hebben ondergaan zoals: Het hart, HD en spondylose. Tevens nemen wij de eisen welke door de van De raad van beheer en de Duitse Boxer Club BK-Muenchen worden gesteld hierin mee.  In het algemeen wijken wij voor een dekking uit naar het buitenland. Er zal dan gekeken worden naar de eisen die hier in Nederland gesteld zijn alsook naar de in dat land gestelde eisen van de boxerclub/vereniging van de dekreu. Na de dekking doe ik digitaal op mijn account de dekaangifte bij de raad van beheer.   

© Copyright 2017- 2023 Myriam Arends.  

Alle rechten zijn voorbehouden aan de maker van deze website: La Torre Dell’Aquila.

Wij zijn lid van de Boxervrienden Nederland, Boxervereniging BK München te Duitsland, Vereniging voor Schnauzer Fokkers&Liefhebbers en de Nederlandse Schnauzer Club.