Mijn Kennelnaam

 

Hoe kom je aan een kennelnaam?  Hoe verzin je deze? Hier kan ik heel kort in zijn. Ik wilde geen straatnaam….want laten we eerlijk zijn….”Van Houtenstraat”, “Vermeerplantsoen”, “Lusthofstraat” of “Kloosterstraat”, zijn voor mij nou niet bepaald aantrekkelijke namen om als kennelnaam te gebruiken. Ik wilde iets met mijn achternaam, Arends. Ik ben trots om deze naam te mogen dragen. In mijn kinderjaren heb ik vaak de naam Arendsoog, Arend en nog meer van dit soort namen toegeroepen gekregen. Maar weet je wel wat voor een mooie krachtige dieren Arenden zijn. Ik wilde deze vertaald hebben. Eagle wordt reeds veel te veel gebruikt en vandaar dat ik uit kwam op een van mijn favoriete landen:Spanje en Italië, mede ook omdat het mooi klinkt. De toren van de Arend werd geboren en vertaald in:” La Torre Dell’Aquila”.

Op 10 januari 2018 werd de kennelnaam dan eindelijk, na een aantal maanden gewacht te hebben, door de Raad van beheer en het FCI goedgekeurd. 

Mijn Logo

De inspiratie van mijn logo is de stammoeder van mijn kennel. Sansa haar profiel wordt weergegeven in de logo. De arend van van mijn achternaam Arends en dit is weer terug te leiden naar mijn kennelnaam La Torre Dell’Aquila.  

De stammoeder van mijn kennel is: Bona Sansa von der Felding Haid.

Haar hoofd van deze afbeelding is gebruikt voor mijn logo. 

 

© Copyright 2017- 2022 Myriam Arends.  

Alle rechten zijn voorbehouden aan de maker van deze website: La Torre Dell’Aquila.

Wij zijn lid van de Boxervrienden Nederland en de Boxervereniging BK München te Duitsland.