Mijn Kennelnaam

Hoe kom je aan een kennelnaam?  Hoe verzin je deze? Hier kan ik heel kort in zijn. Ik wilde geen straatnaam….want laten we eerlijk zijn….”Van Houtenstraat”, “Vermeerplantsoen”, “Lusthofstraat” of “Kloosterstraat”, zijn voor mij nou niet bepaald aantrekkelijke namen om als kennelnaam te gebruiken. Ik wilde iets met mijn achternaam, Arends. Ik ben trots om deze naam te mogen dragen. In mijn kinderjaren heb ik vaak de naam Arendsoog, Arend en nog meer van dit soort namen toegeroepen gekregen. Maar weet je wel wat voor een mooie krachtige dieren Arenden zijn. Ik wilde deze vertaald hebben. Eagle wordt reeds veel te veel gebruikt en vandaar dat ik uit kwam op een van mijn favoriete landen: Spanje en Italië, mede ook omdat het mooi klinkt. De toren van de Arend werd geboren en vertaald in:” La Torre Dell’Aquila”.

Op 10 januari 2018 werd de kennelnaam dan eindelijk, na een aantal maanden gewacht te hebben, door de Raad van beheer en het FCI goedgekeurd. 

Mijn Oude Logo

De inspiratie van mijn logo is de stammoeder van mijn kennel. Sansa haar profiel wordt weergegeven in de logo. De arend van mijn achternaam Arends en dit is weer terug te leiden naar mijn kennelnaam La Torre Dell’Aquila.  

De stammoeder van mijn kennel is: Bona Sansa von der Felding Haid.

Haar hoofd van deze afbeelding is gebruikt voor mijn logo. 

 

 

Mijn Nieuwe Logo

En toen werd het tijd voor een nieuwe logo………

Met de komst van mijn Spanish Boy Ragnar, zwarte Dwerg Schnauzer…….wat een mooi mannetje met een mooi open karakter…..love him.

Het hoofd van de boxer is afgeleid van Aegon Jon La Torre Dell’Aquila, onze reu…….. Mijn logo zou niet mijn logo zijn zonder de Arend…… trots op deze mooie logo…….

 

 

 

 

 

 

© Copyright 2017- 2023 Myriam Arends.  

Alle rechten zijn voorbehouden aan de maker van deze website: La Torre Dell’Aquila.

Wij zijn lid van de Boxervrienden Nederland, Boxervereniging BK München te Duitsland, Vereniging voor Schnauzer Fokkers&Liefhebbers en de Nederlandse Schnauzer Club.